Testi

Hmm

Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen lavasterakennusosasto on toiminut vuodesta 1990 asti ja sieltä valmistuu vuosittain keskimäärin 8 kovan luokan lavasterakennusammattilaista. Näitä pirteitä artesaaneja toimii yrittäjinä, teattereissa ja elokuvatuotannossa. Vaikka ammatti on raskas, on se silti hyvin palkitseva eikä yksikään päivä ole samanlainen!

🕚


  1. Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen lavasterakennusosasto on toiminut vuodesta 1990 asti ja sieltä valmistuu vuosittain keskimäärin 8 kovan luokan lavasterakennusammattilaista. Näitä pirteitä artesaaneja toimii yrittäjinä, teattereissa ja elokuvatuotannossa. Vaikka ammatti on raskas, on se silti hyvin palkitseva eikä yksikään päivä ole samanlainen!Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen lavasterakennusosasto on toiminut vuodesta 1990 asti ja sieltä valmistuu vuosittain keskimäärin 8 kovan luokan lavasterakennusammattilaista. Näitä pirteitä artesaaneja toimii yrittäjinä, teattereissa ja elokuvatuotannossa. Vaikka ammatti on raskas, on se silti hyvin palkitseva eikä yksikään päivä ole samanlainen!Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen lavasterakennusosasto on toiminut vuodesta 1990 asti ja sieltä valmistuu vuosittain keskimäärin 8 kovan luokan lavasterakennusammattilaista. Näitä pirteitä artesaaneja toimii yrittäjinä, teattereissa ja elokuvatuotannossa. Vaikka ammatti on raskas, on se silti hyvin palkitseva eikä yksikään päivä ole samanlainen!Sormus

Ok


Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen lavasterakennusosasto on toiminut vuodesta 1990 asti ja sieltä valmistuu vuosittain keskimäärin 8 kovan luokan lavasterakennusammattilaista. Näitä pirteitä artesaaneja toimii yrittäjinä, teattereissa ja elokuvatuotannossa. Vaikka ammatti on raskas, on se silti hyvin palkitseva eikä yksikään päivä ole samanlainen!Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen lavasterakennusosasto on toiminut vuodesta 1990 asti ja sieltä valmistuu vuosittain keskimäärin 8 kovan luokan lavasterakennusammattilaista. Näitä pirteitä artesaaneja toimii yrittäjinä, teattereissa ja elokuvatuotannossa. Vaikka ammatti on raskas, on se silti hyvin palkitseva eikä yksikään päivä ole samanlainen!

Kommentit